Atnaujinta 2017-12-29
Sukurta 2020-02-10

Ar jūsų įmonei reikalinga verslo paskola?

Vadovaujant smulkiajam ar vidutiniam verslui svarbiausia – laikas. Laikas gali nulemti, ar jūsų įmonei pavyks išlikti, ar teks nutraukti verslą. Privalote laiku sumokėti už gautas prekes ar paslaugas, išmokėti atlyginimus darbuotojams, padengti gamybos išlaidas ar įsigyti prekių atsargų.

Svarbiausia – apyvartinis kapitalas

Mažosioms ir vidutinėms įmonėms apyvartinis kapitalas reiškia viską. Nėra dviejų vienodų kompanijų, ir kiekvienai įmonei reikalingas vis kitoks apyvartinis kapitalas.

Šią sumą nulemia tokie veiksniai kaip veiklos ciklas, kompanijos tikslai ir, žinoma, verslo pobūdis.

 

Nesumenkinkite savo ambicijų

Jeigu tikslus ir uždavinius savo verslui išsikeliate remdamiesi tik šiuo metu turimais ištekliais, apribojate tiek savo ambicijas, tiek verslo augimą. Kokia yra šiandieninė jūsų verslo situacija ir kaip norėtumėte, kad ji pasikeistų? Kas jums trukdo siekti tikslo?

 

Riba – tik dangus

Sukūrėte naują produktą, kurį norite pareklamuoti? Norite daugiau reklamuotis ir plėsti savo klientų bazę? Norėtumėte dalyvauti ar pristatyti savo gaminius prekybos parodoje?

CapitalBox padės patenkinti bet kokius jūsų troškimus ir poreikius.

Didžiuojamės galėdami suteikti paskolas iki 30 000 eurų reikalavimus atitinkančioms įmonėms. Tai padengs jūsų pagrindinius poreikius ir ne tik.

 

Kreipkitės internetu

Vadovaudami smulkiajam verslui galite geriau praleisti savo laiką, užuot laukę banko eilėje ir pildę begalę puslapių paraiškų, o vėliau galbūt net keletą dienų nerimavę, ar gausite pinigus.

CapitalBox sukūrėme tam, kad smulkiojo verslo savininkams padėtumėme gauti reikalingą apyvartinį kapitalą, kai jiems to labiausiai reikia be jokių nereikalingų rūpesčių. Paraišką internetu užpildysite ypač greitai ir lengvai. Tiesą sakant, verslo paskolos paraiškos procesas užtrunka net trumpiau nei 5 minutes.

Įprastai paraiškos patvirtinamos ir paskolos apyvartiniam kapitalui suteikiamos per vieną darbo dieną. Su CapitalBox – vienu rūpesčiu mažiau.

Jūsų smulkiojo ir vidutinio verslo augimą ir plėtrą riboja tik laiko ir piniginiai ištekliai. Kaip galėtume jums padėti?

 

 

Dar daugiau puikių istorijų ir patarimų – mūsų bloge!

 

Norite sužinoti, kaip dar CapitalBox gali palengvinti jūsų gyvenimą? Sužinokite daugiau!