Atnaujinta 2017-12-29
Sukurta 2021-12-14

Kaip greitai gauti verslo paskolą

Žmogus ateina į banką...

Skamba kaip galvosūkio pradžia, tiesa? Na, šiais laikais bankuose tikrai gali apsisukti galva.

 

Smulkiojo verslo savininkams laikas neabejotinai reiškia pinigus. Vadovaujant mažajai ar vidutinei įmonei svarbi kiekviena minutė.

 

Kokių galimybių turite gauti trumpalaikę paskolą sudėtingu jūsų verslui periodu – prekių atsargoms, naujai įrangai įsigyti, atlyginimams išmokėti ar kitoms reikmėms?

 

Kreipimasis į banką

Prisiminkite, kada paskutinį kartą kreipėtės į banką aptarti savo galimybių gauti verslo paskolą. Jums greičiausiai buvo pasiūlyta atsisėsti ir palaukti bei pažadėta, kad konsultantas tuoj pat jus priims.

 

Praėjo pusvalandis – vis dar laukiate. Priklausomai nuo dienos laiko, laukti gali tekti gerą valandą.

 

O juk smulkiojo verslo savininkai neturi laiko laukti.

 

Popieriai, popieriai...

Konsultantas galiausiai jus priėmė. Tikimės, kad nepamiršote atsinešti įmonės dokumentų, piniginių operacijų čekių, mokesčių deklaracijų ir kitų popierių.

 

Tikėtina, kad viso to jums prireiks pildant pusės tuzino puslapių paraišką paskolai gauti.

 

Kol laukiate…

Kol laukiate, kol jus priims atsakingas asmuo, tikėtina, kad išmaniuoju telefonu naršote internete ir bandote patikrinti, ar savo biure arba parduotuvėje nepamiršote kokių nors reikalingų dokumentų.

 

Šiais laikais visus reikalus tvarkome išmaniaisiais telefonais, todėl atrodo logiška sudaryti sąlygas verslo paskolą gauti ir telefonu.

 

Jums į pagalbą skuba CapitalBox.

 

Viskas jūsų rankose

Paraišką, skirtą trumpalaikei CapitalBox paskolai gauti, galite užpildyti išmaniuoju telefonu. Žinome, kad jūsų verslas greitai juda į priekį, o įprastinės bankų paslaugos dažnai teikiamos sudėtingomis sąlygomis ir per lėtai, kad patenkintų jūsų poreikius.

 

CapitalBox sukūrėme tam, kad jūsų verslui galėtume greitai ir internetu suteikti momentines paskolas, taigi apyvartinį kapitalą gausite tada, kai tik jo prireiks.

 

Paprastesnis skolinimas

Su CapitalBox pasiskolinti lėšų smulkiajam verslui daug paprasčiau. Kadangi paraišką mūsų paskolai gauti galite užpildyti arba kompiuteriu, arba išmaniuoju telefonu, neprireiks jokių popierių ir neteks laukti eilėse.

 

Paraišką pateiksite greičiau nei per 5 minutes. Galite gauti iki 350 000 EUR ir reikalingą apyvartinį kapitalą naudoti jau kitą dieną.

 

Atsimenate posakį, kad laikas – tai pinigai? Dabar galite gauti paskolą net neišėję iš biuro.

 

 

Dar daugiau puikių istorijų ir patarimų – mūsų bloge!

 

Norite sužinoti, kaip dar CapitalBox gali palengvinti jūsų gyvenimą? Sužinokite daugiau